2013-01-02-14-19-51-300x225

”Jag har snart en 20-årig kontakt med Stina. För mitt lilla företag är Stina livbojen som gång på gång räddat mig när jag höll på att sjunka ned i bokföringsträsket. Numera sköter hon alla mina papper.”

Margareta Hedin, Isis Kammare, astrolog, bloggare och skribent.
isiskammare.se

 

 

 

 

”Vårat samarbete har alltid fungerat bra och du är grundlig och noggrann. Jag känner att du förklarar för mig tydligt vad som gäller.”

Victoriano Soto, står på marknader.

 

 ”Tack vare Stina får vi ordning på bokföringen och siffrorna i företaget. Alla som har ett företag vet hur kämpigt det kan vara att få allt att stämma. Hon finns alltid där när man behöver svar på frågor.
Hon är pedagogisk och kunnig. Framförallt är hon engagerad.

Rekommenderar varmt Stina och hennes bokföringsbyrå!”

Sarah Ridha på First Aid Sweden AB
firstaid.se

Den enorma hjälp jag fått av Stina i alla år har fått mig och mitt företag att utvecklats till en nivå som jag bara kunnat drömma om! Till en början satt jag en gång om året med en enorm hög knöliga papper och kvitton & hade ångest för att jag inte förstod hur jag skulle göra. Stina har sedan dess successivt tragglat ett steg i taget med mig och nu är det en enorm lättnad när jag Vet vad jag gör och Varför. Så evigt tacksam att jag lät Stina nässla sig in i mitt företag!

Loise Dolk, Nagelloppan, nagelskulptör.
www.facebook.com/nagelloppan

 

 

Margareta LindgrenStina Lindh Jederström har skött min bokföring och deklaration i
över 15 år. Stinas noggrannhet gör att jag känner mig trygg gentemot myndigheter. Hennes pedagogiska sätt att förklara hur jag ska göra för att förbereda mina underlag till henne på bästa sätt gör också att jag spar pengar och lär mig mycket om hur redovisning och bokföring fungerar. Dessutom är Stina alltid tillgänglig för att jag ska få svar på mina frågor.

Margareta Lindgren Sundquist, Provident, försäljning hudvård.